rrrrrrrrrrrrrr

Seara la conac

2

Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 ep 1 [64]: Züleyha a continuat să execute pedeapsa lui Demir, chiar dacă a fost eliberată din închisoare și încă tânjește după copiii ei. Demir a continuat să-și ascundă copiii, doar să o pedepsească pe Züleyha. Până și Hünkar nu a rezistat să vadă cum fiul ei își torturează soția, în mod deliberat, mai ales după afirmația lui Demir. 
 
Seara la conac, Züleyha s-a dus să scoată gunoiul afară, apoi a mers la întâlnirea din pădure, așa cum a fost anunțată, crezând că a chemat-o Yilmaz și ajunge față în față cu Müjgan și spânzurătoarea pe care doctorița a pus-o la cale… Müjgan, care a citit acea scrisoarea falsă pe care mătușa ei i-a dat-o, ca să creadă că Zuleyha i-a scris-o lui Yilmaz, este hotărâtă mai mult ca oricând să înlăture cel mai mare obstacol dintre ea și soțul ei, Yılmaz, adică pe Zuleyha. 

 Pe Yilmaz îl aștepți: Episodul 64 din sezonul 3 al serialului Mă numesc Zuleyha, începe cu confruntarea dintre Müjgan și Zuleyha, care nu înțelege ce vrea de fapt doctorița să facă și oricât încearcă să o convingă să înceteze cu acuzațiile, totul este în zadar. Tu nu vei renunța la Yilmaz: Müjgan îi spune Zuleyhei că în acea seară va pune capăt acestui calvar, odată pentru totdeauna. Zuleyha o imploră să înceteze cu amenințările, că doar nu are de gând să o omoare. 

 Ehhh Nahhh… Ce naiba? Ce înseamnă asta? Zuleyha, chiar încearcă să fie calmă în astfel de momente, în care viața ei atârnă de un fir de ață și când o întreabă frumos pe doctoriță, ce are de gând să facă până la urmă, Mujgan îi spune cu nonșalantă, că ea nu va face nimic, din contră ea singură se va spânzura de bunăvoie… 

 Eu nu mai am puterea să mai suport: Zuleyha o întreabă de ce face asta, doar i-a spus că între ea și Yilmaz nu este nimic, însă doctorița o acuză că minte, deoarece ea nu va renunța niciodată la Yilmaz și din cauza ei va ajunge la închisoare. 

 Eu știu că Adnan este fiul lui Yilmaz: Mujgan o șochează pe Zuleyha, atunci când îi spune că ea a citit scrisoarea adresată soțului ei și știe, că Adnan este fiul lui Yilmaz. După care trage două focuri de armă în aer, obligând-o pe Zuleyha să-și pună funia la gât. 

 Nu voi spune, nimănui nimic, nu-ți face griji: Züleyha, reușește să-și păstreze calmul foarte bine, ea nu se supune ordinelor lui Müjgan, își ia funia de la gât și când merge în fața doctoriței, îi promite că nu va spune nimic nimănui, doar să-i dea pistolul. 

 Behice, care le privește din spatele unui copac, începe să devină neliniștită, crezând că Mujgan, nu va fi capabilă să ducă la capăt planul ei diabolic. Dar în timp ce Zuleyha încearcă să-i ia arma doctoriței, pistolul se declanșează și Zuleyha este împuscată…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Articolul Zilei

Seara la conac

Mă numesc Zuleyha Sezonul 3 ep 1 [64]: Züleyha a continuat să execute pedeapsa lui Demir, chiar dacă a fost eliberată din închisoare și înc...